Vår nya medarbetare Sini Sairanen

Hej!

Mitt namn är Sini Sairanen, jag började jobba på Datero på deltid i september. Jag kommer att jobba med att utveckla erfarenhetsverksamheten här i Österbotten. Jag kommer att bilda en samarbetslänk mellan Datero och läroanstalter och olika aktörer vad gäller erfarenhetsverksamhet. Själv fungerar jag som erfarenhetsexpert och berättar gärna om mina egna erfarenheter om läs- och skrivsvårigheter. Till mina arbetsuppgifter hör också att presentera Datero och att ordna evenemang och att arbeta med olika föreningsuppgifter inom organisationen. Min verksamhetsbild är ny, så jag vet inte själv heller hur den kommer att utvecklas.

Jag har tidigare gjort vissa framträdanden för Datero bl.a. genom att berätta om Datero på olika evenemang och berättat om verksamheten som efarenhetsexpert. Jag har också hållit några erfarenhetsinlägg via Datero. Jag är utbildad erfarenhetsexpert via Erilaisten oppijoiden liitto. Jag blev klar år 2016. Till yrket är jag utbildad eventsmanager och marknadsföringstradenom.

Du kan ta kontakt med mig, om du vill diskutera om erfarenhetsexpertverksamhet eller evenemang, jag hjälper gärna till. Det lönar sig att ta kontakt.

Sini Sairanen

Koordinator av erfarenhetsverksamhet och eventsmanager

sini.sairanen@datero.fi

044  9715 449