Uusi työntekijä Sini Sairanen

Hei!

Mun nimi on Sini Sairanen ja mä aloitin Daterolla syyskuun alussa osa-aikaisena työtekijänä. Tulen työskentelemään Daterolla kokemustoiminnan kehittäminen täällä Pohjanmaan alueella. Olenkin yhteistyötahona Dateron ja oppilaitosten ja erilaisten toimijoiden välillä koskien kokemustoimintaa. Itse toimin myös kokemusasiantuntijana kertoen omaa kokemusasiantuntija tarinaani liittyen oppimisvaikeuksiin. Lisäksi toimintaani kuuluu Dateron esitteleminen, ja Dateron tapahtumien tuottaminen, sekä työskentelen erilaisissa järjestötehtävissä yrityksen sisällä. Toimen kuvani on uusi, joten en edes vielä itsekään tiedä millaiseksi se tulee muodostumaan.

Olen aiemmin Daterolle tehnyt keikkahommia mm. Ollut ständillä kertomassa Daterosta, sekä kokemusasiantuntija toiminnasta. Olen myös muutamia kokemusasiantuntija puheenvuoroja pitänyt myös Dateron kautta. Olen siis itse koulutettu kokemusasiantuntija Erilaisten oppijoiden liiton kautta. Valmistuin koulutuksesta 2016. Olen ammatilliselta koulutukseltani Tapatumatuottamisen ja markkinoinnin Tradenomi.

Minuun saa olla yhteydessä, mikäli haluat keskustella kokemustoimintaan tai tapahtumiin liittyvissä asioissa, niin auta niissä mielelläni. Kannattaa olla rohkeasti yhteyksissä.

Sini Sairanen

Kokemustoiminnan koordinaattori ja tapahtumatuottaja

sini.sairanen@datero.fi

044  9715 449