Tue Dateron toimintaa​

Hyvä lukija 

Kiitos, että käytit aikaasi vieraillaksesi sivustollamme ja harkitset Dateron taloudellista tukemista. Olemme kiitollisia kiinnostuksestasi. Perustamisestamme vuonna 1999 lähtien olemme pyrkineet tarjoamaan ilmaisia palveluita, mikä on harvinaista tässä ajassa, jossa harvat asiat ovat maksuttomia. Jotta voimme ylläpitää ja jatkaa toimintamme kehittämistä, joka keskittyy helpottamaan oppimisvaikeuksista kärsivien henkilöiden arkea, tarvitsemme taloudellista tukea – myös pieni tuki on tuki.  

Tukesi on korvaamatonta ja se voi olla vaihtelevaa. Taloudellisten lahjoitusten lisäksi otamme vastaan tarjouksia palveluista, ilmaista asiantuntemusta tai teknologisia laitelahjoituksia. Kaikki tukiehdotukset ja ideat ovat meille yhtä arvokkaita. 

Jos haluat kohdentaa lahjoituksesi tiettyyn tarkoitukseen, kuten esimerkiksi tukea opiskelijoille, tai tukea huoltajille se onnistuu. Lahjoituksen tilin tiedot löytyvät alta. Voit viestikenttään kirjoittaa: ”Dateron toiminnan tukeminen” ja mahdollisen toivomasi kohdistuksen lahjoituksellesi. 

Tili: Danske Bank FI85 8000 1871 2532 00 

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat keskustella mahdollisuuksista antaa laajempaa taloudellista tukea tai muita yhteistyön muotoja, olet lämpimästi tervetullut ottamaan suoraan yhteyttä minuun. 

Olemme kiitollisia kaikista lahjoituksista, koosta tai muodosta riippumatta. Jokainen panostus auttaa tekemään positiivisen eron niille henkilöille, jotka tarvitsevat tukeamme. 

Kiitos, että harkitset osallistumista työhömme.  

Toiminnanjohtaja Sonja Haga-Erickson 

s-posti: sonja.haga-erickson@datero.fi 

puh: 0500 17 15 16