Saavutettavuusseloste

Hei, tämä on Smaly.fi sivuston saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua www.smaly.fi ja on laadittu / päivitetty 10.12.2021. Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia.

Olemme arvioineet palvelun saavutettavuuden itse.

Digipalvelun saavutettavuuden tila:
Täyttää saavutettavuusvaatimukset osittain.

Ei-saavutettava sisältö:
Datero pyrkii tarjoamaan palveluita saavutettavasti kaikille. Kuitenkin joudumme ensin keskittymään kohderyhmiemme tarpeisiin, jolloin kaikkien tarpeita palveluissamme ei ole täytetty johtuen kohtuuttomasta rasitteesta.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi sähköpostilla:

susanne.ost@datero.fi

Voit myös soittaa puhelinnumeroon 040 147 7945 arkisin klo 9-14:30 Valvontaviranomainen:Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot:

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000