Datero harjoittelijan silmin

13.5.2024

Heippa! Mun nimi on Aino ja opiskelen sosionomiksi Vaasan ammattikorkeakoulussa. Suoritin työharjoittelun Daterolla ja olen ollut erittäin tyytyväinen valintaani.

Daterolla olen päässyt näkemään ja kokemaan paljon uutta sekä olen päässyt hyödyntämään jo opittua teoriaa käytännössä. Minua on rohkaistu tuomaan omia näkökulmia esille, ajatuksiani on tuettu ja erilaisia ehdotuksiani on hyväksytty.

Harjoittelusta sain itselleni paljon työkaluja omalle uralleni, mutta olen itse henkilökohtaisesti myös hyötynyt Dateron opeista paljon. Minulla on aina ollut haasteita oman oppimiseni kanssa, koska en ole ymmärtänyt, minkälainen oppija oikein olen.

Hyväksyminen, tukeminen sekä ymmärrys olisivat sanoja, joilla kuvailisin Dateroa. Koen, että minut on hyväksytty, mutta minua on myös ajettu olemaan sellainen kuin olen. Vahvistettu vahvuuksia ja keksitty keinoja kehittää heikkouksia ja luomaan ymmärrystä niiden ympärille. En ole missään vaiheessa kokenut olevani yksin, aina on voinut kysyä apua ja tukea, jos sitä olen tarvinnut.

Dateron väen kanssa olen kokenut löytäneeni paljon piilevää potentiaalia itsestäni, koska minua on rohkaistu tuomaan omaa ääntäni esille ja näyttämään omaa luovuuttani. Olen käynyt epämukavuusalueillani, mutta palannut sieltä takaisin kehittyneempänä.  

Kiitos Daterolle, että pääsin osaksi tiimiä. <3