Nyt sinulla on mahdollisuus tilata meiltä virtuaalisen opintokäynnin.

24.03.2021

Oletko opettaja, järjestätkö koulutuksia tai toimit ohjaajana kasvatustieteen alalla tai sosiaali- ja terveysalalla. Etsitkö covid-19 sovellettua toimintaa opiskelijoillesi, kävijöille tai asiakkaille? Onko Dateron toiminta sinulle tuttua? Olemme resurssikeskus, jonka toiminta kohdistuu henkilöille, joilla on erityistarpeita ja ammattihenkilöille, jotka työskentelevät pedagogiikan alueella tai erityistarpeita omaavien henkilöiden kuntoutuksen ja/tai ohjauksen parissa.

Datero tiedottaa, kouluttaa ja antaa ohjausta erityispedagogisista tietokoneohjelmista, -menetelmistä ja digitaalisista luki apuvälineistä. Kutsumme sinut sekä opiskelijasi/ kävijöitä virtuaaliselle opintovierailulle luoksemme.
Voimme tarjota teille yleisen esittelyn Dateron toiminnasta, joka perustuu ryhmätoiminnasta lapsille, joilla on erityistarpeita, aikuisille, joilla on lukivaikeuksia sekä aikuisille, joiden tietotekniikkataidot ovat puutteellisia. Lisäksi meillä on myös musiikkiryhmä henkilöille, joilla on toiminnan rajoitteita.

Ota ryhmäsi mukaan virtuaaliselle opintovierailulle.
Oletko kiinnostunut yleisestä esittelystä niin ota yhteyttä Dateron järjestösihteeri Susanneen sähköpostin kautta susanne.ost(at)datero.fi.
Jos sinua kiinnostaa esittely, johon sisältyy tietoa luki apuvälineistä, ota yhteyttä luki apuvälineiden asiantuntijaamme Sonjaan, sähköposti sonja.haga-erickson(at)datero.fi.

 

 

Siirry "Uutiset"-sivulle