Ammattihenkilöstö

Jos kohtaat työssäsi henkilöitä, joilla on lukemisen-, kirjoittamisen- ja/tai oppimisen vaikeuksia, löydät tästä tietoa Dateron sinulle tarjoamista kursseista ja seminaareista.

Kurssit on suunnattu ensisijaisesti ammattihenkilöille, jotka työskentelevät opettajana, erityisopettajana, kirjaston työntekijänä, terapeuttina, psykologina, kuraattorina, terveydenhoitajana tai vammaisen tai seniorin ohjaajana.

 

Fyr

Dateron Majakkaseminaari 2018

Vuoden Majakkaseminaari 2018 järjestetään Kiilissä Siipyyssä. Ohjelma: Harjoitusmateriaalia erityisopetukseen Book Creatorilla, QR-koodien mahdollisuudet – workshop, Älykkäitä laitteita - Parempia tuloksia - hanke, Kuinka pääsen alkuun äänikirjojen käytössä ja Taikalattia. Lue lisää

 

 Celia bild 2 

Celia opettajille ja kirjaston työntekijöille 2018

Seuraava Celia-koulutus: 4.6 (suomeksi)

Vuoden 2018 alusta alkaen voi Celiasta lainata kaunokirjallisuutta ja oppikirjoja täysin ilmaiseksi. Oppikirjoja on peruskoulua, lukiota ja ammattikouluja varten. Kaikki kirjallisuus lainataan 1.1.2018 alkaen osoitteesta www.celianet.fi.

Samalla opettajat saavat oikeuden kirjata oppilaitaan Celian asiakkaiksi. Jatkossa Celian asiakkaaksi voi tulla myös Dateron tai paikalliskirjastojen kautta

Jokaisen Celian materiaalia käyttävän oppilaan tulee olla rekisteröity Celian asiakkaaksi.

 

Tilaa kurssi tai koulutus 

lastrefresh=16-07-2018